Benchtop udstyr

Gilson Safe Aspiration Station

Benchtop udstyr

Gilson Safe Aspiration Station

Enkel og sikker opsamling af bl.a. biologisk materiale


Gilsons "Safe Aspiration Station", er et kompakt vakuum system, der gør det muligt at opsamle og bortskaffe biologisk eller kemisk kontamineret materiale, på en enkel og sikker måde.


Undgå kontaminering

Gilson Safe Aspiration Station er et fuldstændig lukket system. Al væske, isoleres i den 4 liter store, udskiftelige, polypropylen beholder som derefter kan bortskaffes på forsvarlig vis. Alle dele der kommer i kontakt med væske kan autoklaveres og et filter sikrer mod kontaminering af pumpesystemet .

 

Kompakt og fleksibel

Opsugningshastigheden kan reguleres så den passer til den aktuelle opgave. Om det er opsamling af eksempelvis cellekulturer eller ELISA tests, kan hastigheden justeres så den passer til opgaven. Et kompakt design gør Safe Aspiration Station let at placere - også på steder med ellers begrænset plads som eksempelvis stinkskabe.


Sikker

Safe Aspiration Station er forsynet med et level detection system, der effektivt forhindrer overfyldning og dermed væskeindtrængning i selve pumpesystemet.


2 samtidige brugere - Safe Aspiration Kit

Med en "Y-forgrening" kan Safe Aspiration Station anvendes af 2 brugere samtidig.  Med et kit bestående af flere forskellige adaptere kan Safe Aspiration Station tilpasses så væskeopsamling fra forskellige beholdertyper som mikrotiterplader, cellekulturflasker eller alm. reagensglas optimeres.


Benchtop udstyr

Bestillingsinformation

Beskrivelse
Varenummer
Gilson Safe Aspiration Station

GF-F110741

Gilson Safe Aspiration Kit

GF-F110742
Produktgruppe

Pipetter-Benchtop

Kontakt

Biolab A/S
Sindalsvej 29
8240 Risskkov
Telefon: 86 21 28 66
E-mail: sales@biolab.dk